Over Vindmewel.nl

Vindmewel.nl helpt bedrijven aan een website die goed gevonden wordt door de juiste klant op het juiste moment, met als doel om meer producten/ diensten te verkopen en uiteindelijk de omzet te verhogen. Dat is onze missie en daar gaan we voor. Altijd.

 dit zeggen een aantal van de tevreden opdrachtgevers

★★★★★

Ivo IJsselstijn, eigenaar vanbinnenuit

“Annick heeft een hele fijne balans tussen meebewegen en afstemmen zonder haar eigen kleur of mening te verliezen. Ze neemt ons mee in de online wereld en blijft creatief zoeken naar manieren om vindbaar te zijn.”

★★★★★

Teun Klos, eigenaar Marbase 

“Ik ben superblij met onze samenwerking, omdat Annick overal voor gaat, erin springt, initiatiefrijk is en ook haar verantwoordelijkheid neemt. Fijne, sympathieke vakvrouw die het beste uit zichzelf en haar klanten haalt.”

★★★★★

Steven Donselaar, eigenaar Veilig en Vertrouwd 

“Annick helpt ons als ervaren online specialist met het van de kant duwen van ons platform. Ze gaat professioneel te werk en helpt ons met een zoekwoordonderzoek, SEO strategie en met Google Ads. Fijne en professionele partner om mee te werken.”

Freelance online marketeer +

Op deze website lees je vaak “we”, eigenlijk zit er één online marketing freelancer achter Vindmewel.nl. Mijn naam is Annick Boomsma- Tielbeke en ik help al bijna 10 jaar bedrijven naar de volgende stap in de (online) marketing. Maar dat doe ik niet alleen.

Waarom dan ‘we’?

Je kan namelijk niet in alles de beste zijn, dus ik heb de afgelopen tijd een mooi netwerk van andere freelancers om me heen verzameld. Van grafisch vormgeving tot linkbuilding en UX-design: als een andere specialisatie nodig is, schakel ik die gewoon in.

Via Vindmewel.nl werk ik voor bedrijven tot ongeveer 20 FTE. Heb je een groter bedrijf? Dan help ik je met de online toppers van Online Tribe graag verder.

Daarom kies je voor Vindmewel.nl

Betrouwbaar & eerlijk

je ontvangt altijd een maandelijkse rapportage waarin kritisch naar de resultaten wordt gekeken.

Betrokkenenthousiast

Iets wat we vaak terugkrijgen van klanten. We werken alleen voor bedrijven waarvan we het product of de dienst leuk vinden: daardoor krijg je het beste resultaat.

Doelgericht

We doen er alles aan om de doelen te bereiken en wanneer schakelen we snel dankzij onze veelzijdigheid en brede kennis van bijna alle takken binnen de (online) marketing.

Samenwerken

Alleen kan je veel, maar samen werken we veel beter. Zoals Covey zegt: streef naar synergie, we gaan voor 1 + 1 = 3

ONLINE MARKETING ERVARING

Al jaren help ik bedrijven verder met (voornamelijk online) marketing. De liefde voor het vak ontstond toen ik bij International Wellness Resorts, het moederbedrijf van een aantal wellnessresorts in Nederland, mijn eerste ‘echte’ baan op de marketingafdeling kreeg. Daar ontstond mijn liefde voor online marketing. Na een jaar mocht ik aan de slag als Content marketeer. Ik volgde SEO trainingen, schreef ontzettend veel teksten, leerde werken met Google Analytics en maakte kennis met de andere takken van online marketing. Dat smaakte naar meer! 

DE VOLGENDE STAP

Na een paar jaar was ik klaar voor de volgende stap. Ik mocht de (online) marketing van Autohopper autoverhuur verder op de kaart zetten.

Ik beet me vast in SEO en website optimalisatie, dacht mee over de Google Ads structuur en zette emailmarketing op. Ook heb ik contentstrategieën gemaakt en uitgevoerd en was ik verantwoordelijk voor social media, zowel de organische posts als Facebook advertising. 

In bijna vijf jaar is het conversiepercentage meer dan verdubbeld, werd het organische zoekverkeer het belangrijkste conversiekanaal en zijn de online reserveringen verviervoudigd. Zo gaaf! 

WERKEN MET VEEL VERSCHILLENDE KLANTEN

Op je hoogtepunt moet je stoppen: ik had alle doelen die we aan het begin hadden gesteld al overtroffen. De reden: ik had een hele mooie baan aangeboden gekregen bij een reclamebureau in mijn geliefde stad Zwolle. Heerlijk op de fiets naar mijn werk in plaats van achteraan sluiten in de file. Bij Communiq leerde ik werken met een groot aantal verschillende klanten. Als account manager was ik verantwoordelijk voor de klanten waar voornamelijk Online Marketing werkzaamheden voor werden uitgevoerd. Leuk, maar ik miste het om me écht met Online Marketing bezig te houden. Daarom maakte in begin 2022 een rigoureus besluit: ik begin voor mezelf als Freelance Online Marketeer!

Deze merken kozen al voor vindmewel.nl

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

neem contact op!

Je mag me natuurlijk ook bellen, maar wanneer je onderstaand formulier invult kom ik zo snel mogelijk bij je terug met een reactie.