ONLINE MARKETING STRATEGIE

Heb je behoefte aan een strategische sparringpartner op het gebied van (online) marketing? Of wil je er zelf niet zo veel mee te maken hebben, maar wel een ijzersterk online marketing plan hebben liggen? Dan help ik je graag!

Online Marketing brainstormsessie

Wanneer je je website en strategische plannen al goed op orde hebt, maar de doelen lijken niet gehaald te worden help ik je graag verder. Tijdens een Online Marketing brainstormsessie bespreken we waar de uitdagingen liggen en de mogelijke oplossing. Na afloop ontvang je een kort en krachtig document met de voorsgestelde oplossingen.

Online marketing uitbesteden

In deze tijd is het moeilijk om personeel te vinden. En als je dan eenmaal in iemand hebt geÏnvesteerd, is de kans groot dat ze na een paar jaar weer verder gaan kijken. Of je nu starter, ZZP’er of MKB’er bent, of voor een grote corporate werkt: er zijn verschillende mogelijkheden om je online marketing uit te besteden.

Strategisch Online Marketingplan

Wil je weten waar je nu staat en wat je het beste kunt doen om jouw strategische doelen te behalen? Dan maken we graag een strategisch online marketingplan voor je op, met daarin o.a. een (aangescherpte) missie en visie, doelstellngen,  doelgroep analyse, concurrentieanalyse, SWOT, customer journey en plan per kanaal.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

neem contact op!

Je mag me natuurlijk ook bellen, maar wanneer je onderstaand formulier invult kom ik zo snel mogelijk bij je terug met een reactie.