ONLINE MARKETING STRATEGIE

Heb je behoefte aan een strategische sparringpartner op het gebied van (online) marketing? Of wil je er zelf niet zo veel mee te maken hebben, maar wel een ijzersterk online marketing plan hebben liggen? Dan help ik je graag!

Online Marketing brainstormsessie

Wanneer je je website en strategische plannen al goed op orde hebt, maar de doelen lijken niet gehaald te worden help ik je graag verder. Tijdens een Online Marketing brainstormsessie bespreken we waar de uitdagingen liggen en de mogelijke oplossing. Na afloop ontvang je een kort en krachtig document met de voorsgestelde oplossingen.

Online marketing uitbesteden

In deze tijd is het moeilijk om personeel te vinden. En als je dan eenmaal in iemand hebt geÏnvesteerd, is de kans groot dat ze na een paar jaar weer verder gaan kijken. Of je nu starter, ZZP’er of MKB’er bent, of voor een grote corporate werkt: er zijn verschillende mogelijkheden om je online marketing uit te besteden.

Strategisch Online Marketingplan

Wil je weten waar je nu staat en wat je het beste kunt doen om jouw strategische doelen te behalen? Dan maken we graag een strategisch online marketingplan voor je op, met daarin o.a. een (aangescherpte) missie en visie, doelstellngen,  doelgroep analyse, concurrentieanalyse, SWOT, customer journey en plan per kanaal.

dit zeggen de opdrachtgevers

★★★★★

Ivo IJsselstijn, eigenaar vanbinnenuit

“Annick heeft een hele fijne balans tussen meebewegen en afstemmen zonder haar eigen kleur of mening te verliezen. Ze neemt ons mee in de online wereld en blijft creatief zoeken naar manieren om vindbaar te zijn.”

★★★★★

Teun Klos, eigenaar Marbase 

“Ik ben superblij met onze samenwerking, omdat Annick overal voor gaat, erin springt, initiatiefrijk is en ook haar verantwoordelijkheid neemt. Fijne, sympathieke vakvrouw die het beste uit zichzelf en haar klanten haalt.”

★★★★★

Steven Donselaar, eigenaar Veilig en Vertrouwd 

“Annick helpt ons als ervaren online specialist met het van de kant duwen van ons platform. Ze gaat professioneel te werk en helpt ons met een zoekwoordonderzoek, SEO strategie en met Google Ads. Fijne en professionele partner om mee te werken.”

Daarom kies je voor Vindmewel.nl

Betrouwbaar & eerlijk

je ontvangt altijd een maandelijkse rapportage waarin kritisch naar de resultaten wordt gekeken.

Betrokkenenthousiast

Iets wat we vaak terugkrijgen van klanten. We werken alleen voor bedrijven waarvan we het product of de dienst leuk vinden: daardoor krijg je het beste resultaat.

Doelgericht

We doen er alles aan om de doelen te bereiken en wanneer schakelen we snel dankzij onze veelzijdigheid en brede kennis van bijna alle takken binnen de (online) marketing.

Samenwerken

Alleen kan je veel, maar samen werken we veel beter. Zoals Covey zegt: streef naar synergie, we gaan voor 1 + 1 = 3

Deze merken kozen al voor vindmewel.nl

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

neem contact op!

Je mag me natuurlijk ook bellen, maar wanneer je onderstaand formulier invult kom ik zo snel mogelijk bij je terug met een reactie.