(online) marketing brainstormsessie

Je hebt een product of dienst. En je hebt een website. Je vindt het leuk om hier zelf mee aan de slag te gaan, maar ziet door de bomen het bos soms niet meer. Dan is een (online) marketing brainstormsessie echt iets voor jou!

Hoe werkt een online marketing brainstormsessie?

Bij een Online Marketing Brainstormsessie gaan we samen aan de slag om jouw product en doelgroep aan te scherpen. Het doel is om je een beeld te geven van de kanalen die goed passen bij jouw product en doelgroep. 

Online meeting van 2 uur

Duidelijke producten/ diensten

Aanscherpen doelgroep

Passende (online) marketingkanalen bepalen

Hoe gaan we te werk?

Ter voorbereiding van de brainstorm verdiep ik me alvast in jullie website, product en doelgroep. Is het mij duidelijk wat jullie bieden? Of kan dit scherper? Hebben jullie je doelgroep helder voor ogen? Wanneer mogelijk duik ik ook in jullie Google Analytics data om te kijken hoe de website op het moment presteert.

Vervolgens plannen we de brainstorm. Ik stel jullie een aantal vragen, samen brainstormen we over de beste aanpak om jullie product/ dienst aan de juiste doelgroep aan te bieden. Na afronding werk ik alle bevindingen uit in een kort en krachtig document, waar jullie vervolgens zelf mee aan de slag kunnen.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

neem contact op!

Je mag me natuurlijk ook bellen, maar wanneer je onderstaand formulier invult kom ik zo snel mogelijk bij je terug met een reactie.