Contact

Leuk dat je contact met me wil opnemen! Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om me te bereiken. Wil je dat ik jou bel? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Vindmewel.nl
Annick Boomsma- Tielbeke
Melenhorststraat 37
8043 RX Zwolle

+31 6 34105315

dit zeggen een aantal van de tevreden opdrachtgevers

★★★★★

Ivo IJsselstijn, eigenaar vanbinnenuit

“Annick heeft een hele fijne balans tussen meebewegen en afstemmen zonder haar eigen kleur of mening te verliezen. Ze neemt ons mee in de online wereld en blijft creatief zoeken naar manieren om vindbaar te zijn.”

★★★★★

Teun Klos, eigenaar Marbase 

“Ik ben superblij met onze samenwerking, omdat Annick overal voor gaat, erin springt, initiatiefrijk is en ook haar verantwoordelijkheid neemt. Fijne, sympathieke vakvrouw die het beste uit zichzelf en haar klanten haalt.”

★★★★★

Steven Donselaar, eigenaar Veilig en Vertrouwd 

“Annick helpt ons als ervaren online specialist met het van de kant duwen van ons platform. Ze gaat professioneel te werk en helpt ons met een zoekwoordonderzoek, SEO strategie en met Google Ads. Fijne en professionele partner om mee te werken.”

Deze merken kozen al voor vindmewel.nl

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

neem contact op!

Je mag me natuurlijk ook bellen, maar wanneer je onderstaand formulier invult kom ik zo snel mogelijk bij je terug met een reactie.