Diensten

Website
optimalisatie

Heb je een website, maar kan deze wel wat slimmer worden ingericht? Dan hoop ik dat we snel een (virtuele) bak koffie samen drinken om kennis te maken! 

Hoe doen we dat?

Leuk, we gaan samenwerken! Ik nodig je graag uit voor een kickoff, waarin ik je een hele waslijst vragen stel over je bedrijf. Tijdens dit gesprek spreken we ook af wat onze doelen zijn, en wat we van elkaar mogen verwachten. Vervolgens ga ik aan de slag met een plan om die doelen te bereiken.

1. Google Analytics

Ik bijt me vast in de website data. Wie is je doelgroep? Waar komt je doelgroep vandaan? Via welke kanalen komen mensen nu op je website? 

2. Content audit

Daarna volgt een content audit. Wat staat er allemaal op je website? Hoe presteert elke pagina? Is het makkelijk om deze te optimaliseren? 

3. PIE Framework

Vervolgens maak ik een prioritering met behulp van het PIE Framework. Op basis van deze score, bepalen we welke pagina’s we gaan optimaliseren.

4. Heatmaps/ enquête

Leuk, ik mag beginnen! Allereerst plaats ik een heatmap op de pagina, als het nodig is om wat meer te weten te komen van de bezoekers plaats ik ook een enquête.

5. A/B testing

Inmiddels heb ik al heel wat data verzameld en een goed onderbuikgevoel van wat er beter kan. Mijn idee richt ik in als A/B test, zodat we kunnen testen of mijn idee ook inderdaad goed is.

6. Monitoren

De komende drie maanden hou ik de belangrijkste KPI’s in de gaten. Is het beoogde resultaat ook blijvend behaald, of moeten we bijsturen?

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

neem contact op!

Je mag me natuurlijk ook bellen, maar wanneer je onderstaand formulier invult kom ik zo snel mogelijk bij je terug met een reactie.